Ditters Nieuws

Ditters Woonevent: voor iedereen die van (ver)huizen houdt

Voor alle huizenliefhebbers en verhuisfanaten is er goed nieuws! Het Ditters Woonevent staat voor de deur en het belooft een avond vol inspiratie, advies en gezelligheid te worden. Of je nu een nieuw huis zoekt, je huidige woning wilt upgraden of gewoon nieuwsgierig bent naar de wereld van (ver)huizen, dit event is dé gelegenheid om al je vragen te stellen en te ontdekken wat wij voor jou kunnen betekenen.

Donderdag 3 oktober 2024
Van 18:30 - 20:30 uur
Ditters Makelaars Ede aan Stationsweg 89
Inschrijven (gratis)

Stel je voor: een fijne avond in de buitenlucht, met een verfrissend drankje in de hand en een smakelijk hapje erbij. Geen zorgen over het weer. Het event vindt plaats onder een knusse tent, zodat je droog blijft. Onze deskundige collega's en partners staan klaar om je te verwelkomen en je van alle benodigde informatie te voorzien. Heb je een checklist voor jouw ideale makelaar? Dit is jouw moment om deze af te vinken! Heb je vragen over onze passie: huizen? Dit is je kans om alles te leren van de experts, terwijl je geniet van de ontspannen sfeer.

Het programma 

♥ Levenstestament door Notaris van Putten van Apeldoorn

Levenstestament om 19:00 uur. Tijdens deze D-talk krijg je alle informatie over het opstellen van een levenstestament. Een belangrijk onderwerp dat je niet wilt missen!

Starters op de woningmarkt om 19:45 uur. Tijdens deze D-talk krijg je waardevolle inzichten en tips speciaal gericht op starters. Dit is jouw kans om alle vragen over het kopen van je eerste woning te stellen.

♥ Interieuradvies door DOK2

Zit je vast met je nieuwe interieur of weet je niet waar te beginnen? De stylisten van DOK2 staan klaar om je te helpen met persoonlijke tips en advies.

Hypotheken en Verzekeringen

Ben jij starter op de woningmarkt of klaar voor een nieuwe stap? Bij Ditters kun je eenvoudig een zoekopdracht aanmaken en een snelle quickscan laten uitvoeren voor je hypotheek of verzekering. Laat ons je helpen om alles overzichtelijk en soepel te maken!

Woonregisseur

Heb jij  advies nodig bij jouw verbouwingsplannen? Of het nu gaat om het maken van beslissingen over de indeling van je huis of het opstellen van een realistische planning, onze woonregisseur helpt je met zijn deskundige tips. Noteer je vragen vooraf en stel ze tijdens het event om het meeste uit zijn advies te halen.

♥ Verduurzaming

 Heb je vragen over de verduurzaming van jouw huis? ZYNC duurzaam wonen en het energieloket van de Gemeente Ede zijn aanwezig om je te adviseren en te helpen bij het maken van groene keuzes.

En er is meer! De eerste 50 bezoekers ontvangen een speciale cheque ter waarde van €1000,-. Deze cheque geeft je een korting van €500,- op onze aankoopmakelaar en €500,- op de kosten bij het afsluiten van een hypotheek. Een mooie kans om je woonavontuur nog beter te starten.

Dus, wat zeggen je agenda en checklist? Meld je snel aan via ons inschrijfformulier en kom langs om alles te leren over (ver)huizen, te netwerken met experts, en te genieten van een hapje en een drankje. Het enige wat wij nog van jou vragen: wil jij je inschrijven

Hebben we een date? Wij kijken ernaar uit je te verwelkomen en samen met jou te genieten van een inspirerende en leerzame avond.

We zien je graag bij het Ditters Woonevent!

Ditters Woonevent: voor iedereen die van (ver)huizen houdt

Nieuws

Alles wat je moet weten over de inboedelverzekering

Vakantie! Maar wist je dat deze periode ook een piekmoment is voor inbr...

Lees verder Chevron black btn

4 tips om jouw woonlasten te verlagen

Lees verder voor tips om je woonlasten te verlagen. 

Lees verder Chevron black btn

Onbezorgd op vakantie: check deze verzekeringen

Het is bijna tijd om de koffers in te pakken voor die welverdiende vakantie.<...

Lees verder Chevron black btn

Huis te koop zetten tijdens de zomer? Slim idee!

Hier zijn vijf redenen waarom je juist nu je huis op de markt moet brengen.

Lees verder Chevron black btn