Ditters Nieuws

Ontdek kosteloos de waarde van jouw huis: de Waardevolle Weken

Speel je met de gedachte om je huis te verkopen en ben je daarom benieuwd naar de actuele waarde van jouw woning? Misschien heb je op 5 oktober tijdens de NVM Open Huizen Dag jouw nieuwe droomhuis gevonden. Of ben je simpelweg benieuwd wat jouw woning op dit moment waard is. Hoe jouw situatie er ook uitziet, tijdens onze Waardevolle Weken van 23 september tot en met 18 oktober 2024, bieden wij een kosteloos en vrijblijvend waarde advies, zodat je met vertrouwen de volgende stap kunt zetten.

  1. Waarom meedoen aan de Waardevolle Weken?​
  2. NVM Open Huizen Dag
  3. Waarom kiezen voor Ditters?
  4. Kom je naar ons Woonevent?

Waarom meedoen aan de Waardevolle Weken?

Je woning is veel meer dan een stapel stenen. Het is jouw thuis, een plek vol herinneringen. Maar hoe zit het met de financiële waarde? Tijdens de Waardevolle Weken komt een van onze ervaren NVM-makelaars graag bij je langs voor een gratis waarde-advies. Zo krijg je inzicht in wat je woning op de huidige markt waard is, zonder dat je ergens aan vastzit.

Of je nu:

  • Denkt aan het verkopen van je huis om groter te wonen met je gezin;

  • Overweegt te verhuizen naar een nieuwe omgeving voor werk of privé;

  • Gewoon nieuwsgierig bent naar de waarde van je woning in de huidige huizenmarkt.

Wij helpen je graag met een eerste, deskundige waardebepaling. Dit geeft je direct een helder beeld van wat je woning kan opleveren.

NVM Open Huizen Dag op 5 oktober

Ben je van plan om op 5 oktober de NVM Open Huizen Dag te bezoeken? Wellicht heb je een interessant huis gezien dat je aanspreekt. In dat geval is het slim om ook de waarde van jouw huidige woning te laten bepalen. Zo kun je met meer zekerheid stappen zetten richting een nieuwe woning.

Hoe werkt het?

Aanmelden is eenvoudig. Vul je gegevens in via het formulier en wij nemen contact met je op voor een afspraak. Onze NVM-makelaar komt bij je thuis, bekijkt je woning en geeft je een mondelinge waarde-indicatie. Let op: dit is een eerste waardebepaling, geen officieel taxatierapport. Het aanbod is geldig voor woningen binnen een straal van 10 kilometer rondom Amersfoort, Arnhem, Ede, Veenendaal en Wageningen.

Waarom kiezen voor Ditters?

Wij begrijpen dat de verkoop van een huis een grote stap is. Daarom staat persoonlijke begeleiding bij ons centraal. Met onze uitgebreide kennis van de lokale markt en jarenlange ervaring zorgen we ervoor dat jij met de juiste informatie de volgende stap kunt nemen. Maar onze service gaat verder dan alleen waardebepalingen. Bij Ditters bieden we een breed scala aan diensten om je volledig te ondersteunen bij alles wat komt kijken bij de aan- of verkoop van je woning.

Kom je naar ons Woonevent?

Het Ditters Woonevent en de Waardevolle Weken vormen samen de perfecte combinatie voor iedereen die denkt aan (ver)huizen. Tijdens het Woonevent op 3 oktober krijg je de kans om al je vragen te stellen aan experts, advies te krijgen over hypotheken, interieur en verduurzaming, én kun je direct een goed beeld krijgen van jouw mogelijkheden op de woningmarkt. Tot dan

Ontdek kosteloos de waarde van jouw huis: de Waardevolle Weken

Nieuws

Ditters Woonevent: voor iedereen die van (ver)huizen houdt

Een avond vol inspiratie, advies en gezelligheid te worden.

Lees verder Chevron black btn

Alles wat je moet weten over de inboedelverzekering

Vakantie! Maar wist je dat deze periode ook een piekmoment is voor inbr...

Lees verder Chevron black btn

4 tips om jouw woonlasten te verlagen

Lees verder voor tips om je woonlasten te verlagen. 

Lees verder Chevron black btn